01 jun

Zondag 23 juni is er weer Mazzel Kids Praise van 16.00-17.00 uur.

Zondag 23 juni is er weer Mazzel Kids Praise van 16.00-17.00 uur.
Thema: ‘Op reis’
Kruisheuvelkerk, Burgemeester Roeringlaan 6, Leidschendam.
Vlakbij winkelcentrum Leidsenhage (bereikbaar met tram 6, tram 2 en bus 46)

Kom je ook naar Mazzel Kids Praise? 23 Juni is de laatste keer van het seizoen. We zingen allemaal leuke liedjes die worden begeleid door de Mazzelband. We doen er vaak gebaren of dansjes bij. Ook zijn er vaste onderdelen bij de Kids Praise, zoals een spel jongens tegen de meiden of een proefje, een bijbelverhaal, een ouderenlied en het talent van de dag. We hebben al veel verschillende getalenteerde kinderen gezien die turnen, voetballen, zingen, dansen etc. We denken ook altijd aan een ‘Kind als jij’: kinderen uit andere landen die het niet zo goed hebben als wij.
23 Juni is het thema ‘op reis’, straks als het vakantie wordt ga je misschien wel op reis, dichtbij of ver weg. Je mag dan weten dat er altijd Iemand met je meegaat!

Mazzel Kids Praise is een sing-in voor kinderen. We zingen liedjes, met gebaren en dansjes en de toffe Mazzelband begeleidt ons. We doen een spel jongens tegen de meiden, er is een talent van de dag en een bijbelverhaal.

Mazzel Kids Praise is voor alle kinderen uit de regio Haaglanden. Papa’s, mama’s, opa’s, oma’s, buren zijn ook van harte welkom, maar de kinderen staan centraal. Toegang gratis. Nieuwsgierig? Kom een keer kijken!

Dit is de laatste Kids Praise van dit seizoen. Volgend seizoen organiseren we deze ook weer! Datums volgen nog!

Info: www.mazzelkidspraise.nl
Mail: mazzelkids@outlook.com
Tel: 06 38139803
Facebook pagina ‘Mazzel Kids Praise’.